info@creamestudio.com

QUI SOM

CREAM és un equip especialitzat i multidisciplinar d’arquitectura i disseny. CREAM és una empresa altament eficient i organitzada, amb gran capacitat per resoldre problemes a través del procés creatiu de disseny. A CREAM pensem que un bon disseny és el resultat del treball col·laboratiu combinat amb valors sostenibles, innovadors, saludables i sensibles que transformen un lloc o un edifici en una solució única que respon a les necessitats humanes.

CREAM ofereix un seriós compromís amb l’excel·lència en el disseny en base a les necessitats i requeriments de cada client. L’empresa està compromesa amb totes les fases dels processos de disseny, des del desenvolupament esquemàtic i el projecte arquitectònic (bàsic i executiu) fins a la direcció de les obres de construcció i la gestió integral.

CREAM és una empresa galardonada amb diversos premis d’àmbit local, nacional i internacional. Els projectes han estat presentats per exemple al MoMA (Nova York), a la Galeria d’Arquitectura i Disseny dins de l’exposició global de joves talents del disseny el 2013.

CREAM ha estat convidat com a ponents a diferents esdeveniments i conferències. L’oficina ha participat al Light Middle East 2019, el Professional Lighting Design and Architecture Forum celebrat a Dubai World Trade Center (EAU), a l’ACMA-Master di Paesaggio (Milà, Itàlia), al BAU Congress China 2015 (Beijing, Xina), a l’International Bauhaus Solar Congress Germany (Bauhaus Erfurt, Alemanya), al Rebuild Expo 2020 Innovation Centre (Barcelona) i al seminari Variomatic, especialitzat en Disseny Urbà i celebrat per l’Ajuntament d’Eindhoven l’any 2020.

CREAM realitza conferències acadèmiques a universitats, organitzacions educatives i a diferents congressos. L’oficina ha impartit classes i conferències al Politecnico di Milano (Itàlia), la Universidad Austral de Chile – Observatorio Sur (Xile), la Universitat de Ciències Aplicades de Breda (Països Baixos), Universitat Internacional d’Andalusia (Càtedra de conservació de la natura), Master’s degree in City Resilience design and management de la Universitat Internacional de Catalunya UIC (Barcelona), la UPC-Etsav (Sant Cugat, Barcelona) i a escoles de disseny. També han estat Professors Junior a la Universitat Politècnica de Catalunya UPC-Etsav (Barcelona).

CREAM ha rebut premis i reconeixements internacionals i nacionals. El despatx ha rebut el ‘Primer Premi’ del Col·legi d’Arquitectes (AJAC-COAC Associació Joves Arquitectes – Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) dins de la categoria d’Urbanisme i Paisatge. També han estat ‘Seleccionats’ i exposats dins de Cut’n’Paste al MoMA (Nova York), a la Galeria d’Arquitectura i Disseny dins d’una exposició de talent jove en disseny. L’any 2019 CREAM va guanyar el ‘Primer Premi’ LIT dins de la categoria d’enllumenat públic (EEUU), va ser ‘Seleccionat’ per als Premis [d]arc (Londres) dins de la categoria de millor projecte d’il·luminació de paisatge i va rebre dos ‘Primers Premis’ al Concurs Ready Steady Light (categories ‘Best concept’ i ‘Best technical solution’) al Light Middle East (Dubai). Al 2020 CREAM va rebre el prestigiós ‘Primer Premi’ d’Hispania Nostra en la categoria de millor Projecte patrimonial i de paisatge de mans de SM la Reina Sofia. El 2021 va guanyar el ‘Premi Accèssit’ Bonaplata del AMCTAIC (Col·legi Enginyers Industrials de Catalunya) y en 2023 el ‘Primer Premi’ de Construcció Sostenible de l’Institut de la Construcció de la Junta de Castilla y León.


ARQUITECTES FUNDADORS

L’empresa està dirigida pels arquitectes Elisa Battilani i Àngel Cerezo Cerezo des de fa 12 anys, amb 18 anys d’experiència professional.

Anastasiia Ushchapivska (Arquitecta), Maryia Radyuk (Arquitecta), Shidsa Zarei (Urbanista), Antonella Colangelo (Arquitecta), Natalia Nowicka (Arquitecta), Duygu Karabel (Arquitecta), Ginger (boss), Elisa Battilani (Arquitecta), Àngel Cerezo Cerezo (Arquitecte, Enginyer de l’Edificació).

Fotògrafa: Anastasiia Ushchapivska

ELISA BATTILANI és Arquitecta graduada en Arquitectura de la Construcció pel Politécnico de Torí, Itàlia (MSc). També va completar la seva formació a la TU/e Universitat Tecnològica d’Eindhoven. Ha realitzat cursos de sostenibilitat de la construcció i adaptació al canvi climàtic a la Universitat de Ginebra, Suïssa.
Després de graduar-se, va treballar a l’oficina Lipparini Architetti Associati (Mòdena) realitzant projectes residencials i a Container Studio Design (Mòdena) fent interiorisme.
Posteriorment, s’ha desenvolupat professionalment durant més de cinc anys obtenint experiència i dissenyant projectes als Països Baixos, a on es va centrar en projectes d’arquitectura flotant i disseny d’interiors a l’estranger amb Waterstudio.nl (La Haya, Països Baixos) i es va especialitzar en el disseny residencial de viles i la seva relació amb l’aigua. Forma part de l’associació de dissenyadors professionals d’il·luminació.

ÀNGEL CEREZO és Arquitecte graduat amb Honors (Premi extraordinari expedient acadèmic) per la Universitat Politècnica de Catalunya ETSAV-Barcelona i també Enginyer de l’Edificació per la Universitat de Girona. Va completar la seva formació a la TU/e Universitat Tecnològica d’Eindhoven d’Holanda. El seu projecte de final de Màster ha estat reconegut amb tres galardons i premis nacionals (Premis PFC Fundació ONCE), internacionals (SAIE Selection Projects Awards Bologna i Finalista de Next Landmark Venice) i seleccionat per a la XII Biennal Espanyola de l’Arquitectura i l’Urbanisme 2013 i la Biennal del Paisatge de Barcelona 2012. Durant els seus estudis va treballar amb importants despatxos espanyols com Blanca Lleó Arquitectura (col·laboració amb projectes de MVRDV a Sanchinarro, Madrid) i b720-Fermín Vázquez (Barcelona). Guanyador de la Beca FPI de personal investigador doctorant en formació a la Universitat Politècnica de Catalunya UPC. S’ha desenvolupat professionalment durant més de cinc anys als Països Baixos obtenint experiència i dissenyant multiples i complexes projectes. Durant el període d’estudis a la TU/e va treballar al departament de disseny urbà de l’Ajuntament d’Eindhoven. Després de la seva graduació va formar part dels despatxos KCAP-Kees Christiaanse Architects and Planners (Rotterdam), CePeZed Architecten (Delft) i Juurlink en Geluk Landscape Architects (Rotterdam), realitzant encàrrecs i una amplia gama de projectes d’arquitectura y disseny urbà a holanda i internacionals (especialment a Suècia, Rússia, la Xina, Suïssa i Bèlgica).


LA NOSTRA FILOSOFIA

A CREAM produïm Arquitectura.

La innovació i l’evolució són imprescindibles.

Treballem sense un dogma estilístic i dissenyem solucions per a les persones.

Som una empresa de disseny creatiu i tècnic. Ens encanta la construcció.

Basem el nostre procés i la nostra sensibilitat en les condicions del lloc i l’ecologia.

Estem especialitzats en el desenvolupament integral de projectes d’arquitectura, interiorisme, disseny urbà i del paisatge.

Creem un valor afegit sostenible als nostres projectes, edificacions i entorns.

Ens enfrontem a cada projecte amb la màxima il·lusió i dedicació.

Treballem en múltiples disciplines de disseny.

Construïm projectes sostenibles integrals, sans i ecològics, només vivendes saludables energèticament eficients (Classe A) i passives i, si és possible, nul·les NZEB.


AVÍS LEGAL

Tot el material exposat en aquest lloc web ha estat recopilat amb cura. No es deriva cap dret de la informació proporcionada en aquest lloc. Cap contingut no pot ser reproduït, republicat, copiat o transmès de cap forma sense la prèvia autorització per escrit per part de CREAM o del propietari dels drets o de l’editor. Tot el contingut d’aquest lloc web és propietat de CREAM, excepte que s’indiqui el contrari. El contingut gràfic subministrat s’ha d’utilitzar únicament per a les finalitats autoritzades.

Sempre que es publiqui una imatge o projecte realitzat per CREAM, tant per mitjà del client com de tercers, cal citar la nostra autorizació, segons el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de la Llei de Propietat Intel·lectual.


Fotògrafa: Anastasiia Ushchapivska